ONZE BOODSCHAP

OVER JUMBO TEXEL

Natuurlijk zijn wij er voor alle dagelijkse boodschappen. Maar nóg liever zijn wij net een beetje meer. Een gezellige ontmoetingsplek. Een winkel waar je als bezoeker elke dag de beste service en kwaliteit ervaart. We hopen je snel te zien in één van onze winkels op Texel. We hopen je snel te zien in één van onze winkels op Texel.

content_afb_1.jpeg

Hoe het begon 

In 2020 namen wij de twee Jumbo supermarkten op Texel over. Na tien jaar een supermarkt in Lemmer te hebben geëxploiteerd, vonden we het tijd voor een nieuwe uitdaging en vertrokken we met ons - toen pasgeboren - dochtertje Famke naar Texel. We hebben hier nog geen moment spijt van gehad!

vacature.jpg

Waar we trots op zijn 

Wij onderscheiden ons mede door de gezellig sfeer onder de collega’s, de grote groep vaste collega’s en het sociale contact tussen werknemers en onze (vaste) klanten. Daarnaast vind je er een enorm assortiment Texelse producten, waar we erg trots op zijn. 

Wij proberen de winkelbeleving steeds weer naar een hoger niveau te tillen en blijven de winkels continu verbeteren en moderniseren!

Sjoerd & Marrit